Διαμονή

Η Villa Galatia διαθέτει 130 τ.μ κατανεμημένα σε δύο ορόφους.
Όλος της ο χώρος αποπνέει άρωμα μιας άλλης εποχής εφόσον όλα τα έπιπλα είναι παλαιά, συντηρημένα και φυλαγμένα για χρόνια από την ιδιοκτήτρια μέχρι να μπορούν να εκτεθούν κατάλληλα...
Μπαίνοντας στο ισόγειο της «Γαλάτειας μας» ένα πέτρινο-μεγάλο τζάκι μας υποδέχεται και χρωματίζει την κουρασμένη σκέψη μας με τα κόκκινα χάδια του.
Στον ίδιο χώρο βρίσκεται ένα καθιστικό με μία μεγάλη τραπεζαρία  και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα που προτείνει στους επισκέπτες την νοστιμιά της παράδοσης.

Στο ισόγειο υπάρχει επίσης και ένα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και με θέα προς τον κάμπο, διακοσμημένο με μυστήριο, απλότητα και περίσσια αρχοντιά.
Δίπλα στο δωμάτιο βρίσκεται μια βοηθητική τουαλέτα για διευκόλυνση των επισκεπτών.

Ανεβαίνοντας την ξύλινη σκάλα φτάνουμε στον πάνω όροφο.
Η γαλήνη από τις διακριτικές κουνουπιέρες, η ανάμνηση που γεννιέται από τα ξεκλείδωτα μπαούλα, το παιχνίδι της ομορφιάς που υπόσχονται οι καθρέπτες κάνουν το βήμα πιο ελαφρύ για να μη αγκομαχεί το ξύλινο πάτωμα και χαλάσει η πανδαισία των αισθήσεων.

Εδώ υπάρχουν δύο μεγάλα υπνοδωμάτια που διαθέτουν ευρύχωρες ντουλάπες και τηλεόραση και ανάμεσά τους ένας άνετος προθάλαμος με ευρύχωρο μπαλκόνι και θέα που κόβει την ανάσα.

Η μία κρεβατοκάμαρα βρίσκεται στην βορινή πλευρά της «Γαλάτειας μας» και διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, γραφείο  και  ντουλάπα. Ένας χώρος που  περισσεύει  η  φαντασία, ο ρομαντισμός, η δυναμική.

Η δεύτερη κρεβατοκάμαρα ανήκει στην νότια πλευρά, το αρχοντικό δωμάτιο της Γαλάτειας, ντυμένο στα άσπρα, διαθέτει ένα ημίδιπλο κρεβάτι και ένα μονό και από την μπαλκονόπορτά της βγαίνουμε στην βεράντα για να χαθούμε στην θέα των Λευκών ορέων.
Ανάμεσά τους το μπάνιο με μεγάλη μπανιέρα.

Στον περιβάλλοντα χώρο της Villa Galatia, λουλούδια, και δέντρα, όλα στημένα φυσικά ανάμεσα σε πέτρες φωτογραφίζονται την ημέρα από το άπλετο φως του ήλιου και την νύχτα από το φως των αστεριών.